Prijavi se | Registruj se

SPECIAL

Želja, plan ili realnostŽelja, plan ili realnost

Na ovogodišnjem CES-u, svetskoj javnosti je predstavljen automobil koji bi, prema navodima proizvođača, trebalo da pomeri mnoge granice.Nakon višegodišnjih najava, sada je predstavljen novi, potpuno električni model, nazvan kratko, jednostavno i efektno – Emotion, kompanije Fisker.

pročitaj više

KULTNI AUTOMOBILI

NEKA BUDE POBEDANEKA BUDE POBEDA

NEKA BUDE POBEDA

Jedan od prvih prototipova napravljenih u posleratnom SSSR-u je bio model M-20 (slovo M je značilo Molotov) fabrike GAZ. Uz osnovnu verziju, u GAZ-u su odlučili da tržištu ponude i kabriolet verziju, a nešto kasnije i namensku verziju za taxi vozila. Za sedam godina koliko je trajala proizvodnja, napravljeno je 235.999 komada (od toga 14.222 kabrioleta i 37.492 taksija).

pročitaj više

IZ VAŠEG UGLA

AS Željko - VeternikAS Željko - Veternik

AS Željko - Veternik

Servis je osnovan 2000. godine. U servisu smo se od osnivanja bavili teretnim programom, ali samo autobusima, a tokom godina smo odlučili da se preorjentišemo na kamione i laka komercijalna vozila. Pre samog osnivanja firme, radio sam i sticao iskustvo u Gradskom saobraćajnom preduzeću, što mi je predstavljalo vrednu školu za dalje samostalno vođenje posla.

pročitaj više
Sima Racing - UžiceSima Racing - Užice

Sima Racing - Užice

Osnivač servisa u Užicu je Borko Simović koji voli za sebe da kaže da su njemu automobili najvažnija sporedna stvar na svetu. Tokom studija je radio u nekoliko kragujevačkih servisa, a po diplomiranju počinje da radi kao profesor praktične nastave za automehaničare u Tehničkoj školi u Užicu. Nekoliko godina kasnije, 15. maja 2005. otvara svoj servis za održavanje i popravku automobila.

pročitaj više

TEHNIČKI SAVETI

autoservisi.co.rsPovećana potrošnja goriva

Povećana potrošnja goriva

Nažalost, uobičajena je pojava da motor troši više goriva, a da sistem upravljanja radom motora (kontrolna jedinica ubrizgavanja ili kontrolna jedinica motora) ne prijavljuje nikakav problem, kao i da ta povećana potrošnja ne utiče na ostale performanse motora ili na njegov normalan rad. Postoje neka jednostavna pravila i logičan pristup problemu koja mogu olakšati i ubrzati dijagnostiku problema.

pročitaj više

ŠARENE STRANE

autoservisi.co.rs

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +
©Copyright 2019. All rights reserved designed & developed by digital3md