Prijavi se | Registruj se

SPECIAL

Želja, plan ili realnostŽelja, plan ili realnost

Na ovogodišnjem CES-u, svetskoj javnosti je predstavljen automobil koji bi, prema navodima proizvođača, trebalo da pomeri mnoge granice.Nakon višegodišnjih najava, sada je predstavljen novi, potpuno električni model, nazvan kratko, jednostavno i efektno – Emotion, kompanije Fisker.

pročitaj više

KULTNI AUTOMOBILI

NEKA BUDE POBEDANEKA BUDE POBEDA

NEKA BUDE POBEDA

Jedan od prvih prototipova napravljenih u posleratnom SSSR-u je bio model M-20 (slovo M je značilo Molotov) fabrike GAZ. Uz osnovnu verziju, u GAZ-u su odlučili da tržištu ponude i kabriolet verziju, a nešto kasnije i namensku verziju za taxi vozila. Za sedam godina koliko je trajala proizvodnja, napravljeno je 235.999 komada (od toga 14.222 kabrioleta i 37.492 taksija).

pročitaj više

IZ VAŠEG UGLA

AS Matić - Veliki servis za velika vozilaAS Matić - Veliki servis za velika vozila

AS Matić - Veliki servis za velika vozila

Auto servis „Matić“ od početka svog poslovanja bio je orijentisan pretežno na popravku i održavanje vozila koja rade na 24 Volti. . Ideja o pokretanju porodičnog biznisa javila se zbog tadašnje tražnje za serviserima koji se bave popravkom kamiona, a Matići su zaista pokazali da su profesionalci u svom poslu.

pročitaj više
AS Željko - VeternikAS Željko - Veternik

AS Željko - Veternik

Servis je osnovan 2000. godine. U servisu smo se od osnivanja bavili teretnim programom, ali samo autobusima, a tokom godina smo odlučili da se preorjentišemo na kamione i laka komercijalna vozila. Pre samog osnivanja firme, radio sam i sticao iskustvo u Gradskom saobraćajnom preduzeću, što mi je predstavljalo vrednu školu za dalje samostalno vođenje posla.

pročitaj više

TEHNIČKI SAVETI

autoservisi.co.rsABS – Sistem protiv blokiranja kočnica

ABS – Sistem protiv blokiranja kočnica

Automobili danas imaju ugrađene računare koji kontrolišu sve njihove funkcije, a jedno od najznačajnijih zaduženja računara je da aktivira različite sisteme pasivne bezbednosti u cilju bezbedne vožnje i ispravljanja grešaka vozača.Postoji mnoštvo skraćenica kojima se označavaju različiti elektronski sistemi pasivne i aktivne bezbednosti koje automobili poseduju: ABS, ESP, ASR, TSR, EDC...

pročitaj više

ŠARENE STRANE

autoservisi.co.rs

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +
©Copyright 2019. All rights reserved designed & developed by digital3md