Prijavi se | Registruj se

Aktuelnosti

Motor bez bregaste

Tri kompanije na čelu sa proizvođačem super automobila Koenigsegg iz Švedske, njihovom ćerkom firmom Frevalve AB i nama malo poznatim proizvođačem automobila iz Kine, kompanijom Quoros auto, posle trinaest godina rada i razvoja nude sistem spreman za masovnu proizvodnju koji će potpuno eliminisati bregastu osovinu u motoru.

pročitaj više

Šta je to telematika vozila?

Kada se pomene telematika na vozilima, obično se prvo pomisli na kombinaciju GPS navigacije i mogućnosti povezivanja telefona sa uređajima na vozilu. Ovaj sistem ipak radi, ili barem može da radi, još dosta korisnih poslova.

pročitaj više

Automobil iz štampača

Poznato je da se 3-D štampa ustalila kao tehnologija koja se koristi za ubrzani razvoj automobilskih delova i komponenti kako bi se uštedelo vreme i novac. Kompanija „Local Motors“ je na „Severnoameričkom sajmu automobila“ predstavila ovu tehnologiju kao mogućnost da se pomoću nje konstruiše kompletan automobil.

pročitaj više

Auto Milovanović: Drugi kućni sajam

Distributer čiji je slogan:
Kupujte iz prve ruke!

AM Grupacija već 16 godina posluje u tri države regiona: Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Predstavnici AM Grupacije za BiH su preduzeća „Auto Milovanović“ d.o.o. sa svojih devet poslovnih jedinica i preduzeće „Auto Parts Tuzla“. U Srbiji i Makedoniji AM Grupacija je zastupljena putem preduzeća „Lukena-Auto“ d.o.o.

pročitaj više

Truck Business Fair 2014

Velika dvorana Sava Centra je 12. decembra bila mesto sastanka firmi iz zemlje, ali i regiona čija delatnost je direktno ili indirektno vezana za drumski transport. Tačno u podne, počela je Godišnja skupština PU „Međunarodni transport“ kojom je predsedavala gđa Svetlana Ranđić.

pročitaj više

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +

KURSNA LISTA

KONVERTOR VALUTE

©Copyright 2019. All rights reserved designed & developed by digital3md