Prijavi se | Registruj se

Aktuelnosti

Bugatti od LEGO kockica?

Tim od 20 ljudi je uz pomoć više od milion LEGO kockica, koje čine 90% ove replike, uspeo da napravi verodostojnu kopiju koja dostiže maksimalnu brzinu od 20 kilometara na sat.

pročitaj više

EURO standardi emisije štetnih materija: razvoj i trenutno stanje

Euro 6 standardi za emisiju lakih i teških vozila zahtevaju najveću redukciju emisije od bilo koje prethodne faze na evropskom putu regulacije emisije štetnih materija.

pročitaj više

Motor bez bregaste

Tri kompanije na čelu sa proizvođačem super automobila Koenigsegg iz Švedske, njihovom ćerkom firmom Frevalve AB i nama malo poznatim proizvođačem automobila iz Kine, kompanijom Quoros auto, posle trinaest godina rada i razvoja nude sistem spreman za masovnu proizvodnju koji će potpuno eliminisati bregastu osovinu u motoru.

pročitaj više

Šta je to telematika vozila?

Kada se pomene telematika na vozilima, obično se prvo pomisli na kombinaciju GPS navigacije i mogućnosti povezivanja telefona sa uređajima na vozilu. Ovaj sistem ipak radi, ili barem može da radi, još dosta korisnih poslova.

pročitaj više

Automobil iz štampača

Poznato je da se 3-D štampa ustalila kao tehnologija koja se koristi za ubrzani razvoj automobilskih delova i komponenti kako bi se uštedelo vreme i novac. Kompanija „Local Motors“ je na „Severnoameričkom sajmu automobila“ predstavila ovu tehnologiju kao mogućnost da se pomoću nje konstruiše kompletan automobil.

pročitaj više

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +

KURSNA LISTA

KONVERTOR VALUTE

©Copyright 2020. All rights reserved designed & developed by digital3md