Prijavi se | Registruj se

Tehnički saveti

Šta dovodi do greške za katalizator?

Kao i kod svakog drugog problema i kod ovoga je potrebno pristupiti popravci sa dosta pažnje, jer nekorektna ili nedovoljna dijagnostika može izazvati ponovne skupe popravke. Zato je značajno znati šta sve može prouzrokovati ovu grešku.

pročitaj više

Električna vozila - novi razvoji u oblasti visokog napona

Nakon sistema hibridnih vozila koja koriste visokonaponsku bateriju od 200 pa sve do 600 Volti, pojavljuje se nova ideja, odnosno tehologija, koja uz postojeći eektrični sistem, koji radi na 12 Volti, koristi dopunski na 48 Volti. 

pročitaj više

Dvokružno vodeno hlađenje u automobilima

Fiatov centar za istraživanja predstavio je koncept dvokružnog vodenog hlađenja u automobilima. Koliko je ovaj sistem efikasan ostaje da se vidi.

pročitaj više

Varijabilni V turbopunjač

Današnji trend smanjenja zapremine motora dovodi često do problema postizanja zadovoljavajućeg obrtnog momenta pri malom broju obrtaja motora. Zadatak modernog  turbopunjača na ovakvim motorima je upravo da spreči ove nedostatke.

pročitaj više

DSG menjači: nove tendencije

Mnoge kompanije su godinama pokušavale da, sa jedne strane reše problem klasičnog automatskog menjača i njegovu tromost, a da odlične vozne karakteristike manuelnog spoje sa praktičnošću automatskog. 

pročitaj više

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +

KURSNA LISTA

KONVERTOR VALUTE

©Copyright 2019. All rights reserved designed & developed by digital3md