Prijavi se | Registruj se

Tehnički saveti

Dvokružno vodeno hlađenje u automobilima

Fiatov centar za istraživanja predstavio je koncept dvokružnog vodenog hlađenja u automobilima. Koliko je ovaj sistem efikasan ostaje da se vidi.

pročitaj više

Varijabilni V turbopunjač

Današnji trend smanjenja zapremine motora dovodi često do problema postizanja zadovoljavajućeg obrtnog momenta pri malom broju obrtaja motora. Zadatak modernog  turbopunjača na ovakvim motorima je upravo da spreči ove nedostatke.

pročitaj više

DSG menjači: nove tendencije

Mnoge kompanije su godinama pokušavale da, sa jedne strane reše problem klasičnog automatskog menjača i njegovu tromost, a da odlične vozne karakteristike manuelnog spoje sa praktičnošću automatskog. 

pročitaj više

Klasifikacija ulja!

Svi znamo koliko je odabir ulja važan za održavanje jednog vozila. Izborom odgovarajućeg maziva za motor može se povećati ušteda goriva za čak 7,5%! Saznajte kako se ulja klasifikuju i šta znače oznake na njima.

pročitaj više

Novi freon - nova glavobolja?

Već nekoliko godina neki proizvođači vozila u novije modele ugrađuju sistem klimatizacije sa novim rashladnim sredstvom. Saznajte kako su ove promene uticale na servise koji se bave servisiranjem klima uređaja u vozilima i koji su novi izazovi u ovoj oblasti. 

pročitaj više

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +

KURSNA LISTA

KONVERTOR VALUTE

©Copyright 2020. All rights reserved designed & developed by digital3md