Prijavi se | Registruj se

Konkurs za radno mesto:

Automehaničar - dijagnostičar

Mesto rada:

Novi Sad

Broj izvršilaca:

1

Opis firme ( TRIO Motors d.o.o. - TRIO Servis ):
Kompanija je fokusirana na prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. U sastavu pomenute je od 2011. godine auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila. Ovlašćeni smo diler i serviser ISUZU vozila za Srbiju.

Uslovi:
- Stabilan posao na duži period uz stimulativnu zaradu, kao i rad u mladom i motivisanom timu - Zdrava radna atmosfera - Mogućnost stručnog usavršavanja - Rad u perspektivnoj i ambicioznoj kompaniji - Prijava - Rabat 20% na delove iz našeg asortimana - Mogućnost posle radnog vremena korišćenja servisa u sopstvene potrebe - Sopstven alat (kolica po mehaničaru) + mnogo različite opreme za lakši rad - Mogućnost usavršavanja u ECAP, Bosch i Isuzu training centrima Plata zavisi od znanja, iskustva, odnosa prema radu i brzini rada. Dogovara se na intervju uživo.

Opis posla:
Kao mehaničar bićete odgovorni za poslove: - Svih vrsta mehaničarskih poslova - Svih vrsta električarskih poslova - Dijagnostikovanje problema na vozilima (uz korišćenje više vrsta dijagnostičarskih uređaja) - Rešavanje potencijalnih reklamacija - Kontrolu alata i servisne opreme - Brigu o čistoći servisa i radionice Vi posedujete sledeća znanja i veštine: - Iskustvo u automehaničarskoj branši (najmanje aktivnih 1 godina) - Samostalnost u poslu (sposobnost da se samostalno reši problem na vozilu od najjednostavnijih do najkomplikovanijih problema) - Elementarno poznavanje engleskog jezika zbog korišćenja dijagnostike i korišćenja tehničke dokumentacije, neophodne za dijagnostifikovanje kvara na vozilu - Elementarno poznavanje rada na računaru - Profesionalnost i pedantnost u poslu, te urednost u korišćenju alata i prostora servisa (radni stolovi, magacin, kuhinja, kupatilo...) - Timski igrač - PREDNOST (ali ne i uslov): Prethodno radno iskustvo sa japanskim i korejskim vozilima, što širi spektar marki

Kontakt telefon: 063 573 985

Rok za konkurisanje: 31.12.18

BLOG

23
Februar

autoservisi.co.rs

Spremni za odličan start?

Auto serviseri okupljeni na jednom mestu?! Da, super ideja!

pročitaj više +

KURSNA LISTA

KONVERTOR VALUTE

©Copyright 2020. All rights reserved designed & developed by digital3md